Вие сте тук

„Да“ на летния шопинг с бърз кредит онлайн

Запознайте се с Мария, която обнови летния си гардероб с бърз кредит онлайн. Дали е постъпила правилно? Разбира се, че да! Проучвания сочат, че всеки трети българин е теглил бърз заем. Това никак не ни изненадва, тъй като това е правилното решение при спешна нужда от пари. Но и не само.

шопинг

Хора като Мария решават да вземат микро кредит, за да си купят неща, от които се нуждаят, без да чакат да настъпи момента, в който да имат странични пари. Така те получават например по-добър лаптоп или смартфон, използвайки ги в работата си и за удоволствие, сменят повредени или просто морално остарели уреди в дома си, за да улеснят своето ежедневие, посрещат семейните празници без притеснения и с подаръци за любимите си хора. Точно така реши да направи и Мария.

Летните намаления и оферти завладяват магазините и моментът за изгодно и разумно пазаруване вече е настъпил. А пари откъде? Мария и много други дами като нея работят много, имат хиляди отговорности и отдавна не са си позволявали да направят нещо за себе си. Лятото предстои и като всяка друга жена тя иска да го посрещне с нови дрехи и аксесоари.

Както много други наши доволни клиенти Мария не се чуди много дълго и влезе в Интернет, за да кандидатства за бърз кредит. Естествено, че го направи онлайн- няма губене на време, няма обикаляне и парите пристигат при нея максимум до ден. Всичко това е законно, без дребни шрифтове и такси, защото тя знае, че може да се довери на този тип кредитори.

Именно затова е спокойна, че ще връща безпроблемно заема си, защото вноските по него са такива, каквито са най-удобни за нея. Сумата, която й трябва, се превежда в личната й сметка и тя може съвсем скоро да стартира своя шопинг. Мария не постъпи емоционално, а разумно. Изтегли точно толкова пари, колкото й трябват, за да осъществи своите покупки, като преди това огледа внимателно месечния си бюджет и се убеди, че ще бъде отговорна към своя кредитор.
Не се колебайте да посрещнете лятото подобаващо и със стил- направете правилния избор като Мария. Тя се довери на imapri.bg и кандидатства онлайн през платформата. Мария попълни само една единствена заявка, но получи одобрение от три финансиращи компании. Това ѝ даде възможност за избор.

Да, бъдете умни като Мария.

Average: 5 (1 vote)