Вие сте тук

Бързите кредити – къде да внимаваме

Бързите кредити са все по-предпочитан вариант за получаване на неголяма сума пари. Те предлагат това да се случи бързо, лесно и без особени усилия от страна на кандидата, а това винаги се оказва предимство пред тромавите процедури, които предлагат банките.

внимавам

Ръстът на онлайн кредитирането в България е естествен процес, резултат от и от желанието на малкия бизнес да разполага на момента със средства за инвестиции, макар и в ограничен размер. Колкото до физическите лица, възможността да се покрият внезапно появили се или планирани разходи, със сигурност е решение, към което прибягват мнозина.

Онлайн кредитите стават желани, защото предлагат привидно елементарна процедура за одобрение. Това от своя страна може да заблуди кандидатстващите, че бързо означава и съвсем изгодно. Вземането на кредит обаче е сериозно инвестиционно решение и е добре да се обърне внимание на няколко основни момента:

процедурата по кандидатстване

Вероятно мнозина са чували, че всеки може да получи кредит онлайн само с попълване на данните от личната си карта. Това е колкото грешно, толкова и опасно заблуждение. Наистина, някои от компаниите не изискват почти никаква документация, но това съвсем не означава, че всеки притежател на документ за самоличност е потенциален притежател на кредит. Попълнете акуратно нужната информация за себе си, без да преиначавате фактите.

Съвет: imapari.bg е платформа, която Ви позволява само с една регистрация да кандидатствате за кредит пред едни от най-популярните финансиращи институции у нас. Възползвайте се от възможността да подадете документите си на сайта.

лихви и погасителни вноски

Въпреки, че кандидатствайки онлайн избягвате бавното и обстойно разглеждане на купищата документация при банковото кредитиране, това обикновено е за сметка на по-високите лихви на заема. Всички бързи онлайн кредити като цяло се характеризират с къси погасителни срокове и лихви, които понякога са повече от половината от стойността на отпуснатата сума.

Помислете внимателно колко сериозно се нуждаете от кредит и много, много внимателно четете малките редове. Особено когато се говори за размера на погасителните вноски. В случай, че не говорим за кредит до заплата (когато вноската няма как да превишава месечното възнаграждение), немалко компании могат да изискват доста сериозни цифри.

Съвет: Ако за самото кандидатстване са Ви нужни няколко минути, отделете в пъти повече време за четене на условията. На сайта imapari.bg има достатъчно подробна и полезна информация.

Average: 5 (1 vote)