Вие сте тук

Отново за студентските кредити

Въпросът за кредитиране на редовно обучаващи се студенти стана отново актуален тези дни покрай новините за увеличаване на таксите в някои ВУЗове. И ако в чужбина е напълно естествено, щом Ви приемат във Висше училище, да разполагате с възможност за усвояване на кредит при изключително изгодни условия, то у нас тази практика почти липсва. Въпреки, нуждата от нея.

студент

Вероятно голяма част от студентите често се замислят как да закърпят месечния си бюджет. С един бърз кредит те могат да се справят с всякакви непредвидени финансови ситуации, които възникват по време на тяхното обучение.
Повечето студенти са принудени да живеят със строго определени доходи. Всеки семестър се заплащат определена сума такси за обучение, разходи за наем, транспорт, храна и т.н. В допълнение, повечето студенти нямат стабилни доходи за покриване на тези разходи, а дори и да получават определени приходи, те невинаги са достатъчни, за да поддържат желания начин на живот.
Ако все пак имате някакви доходи, например от почасова работа, то Вие можете да кандидатстване за бърз кредит, като вашите приходи служат за гаранция към кредитиращите фирми.
Нерядко студентите имат малко или никакви спестявания и ако до скоро вземането на кредит от студент беше труден процес, то сега, за да се справят по-лесно финансите, студентите имат възможност да получат бърз кредит чрез сайтове като imapari.bg
Студентското кредитиране се отпуска не само за заплащане на семестриални такси, но и за погасяване на други задължения като квартира, допълнителни обучения, битови сметки и др.
За бърз студентски заем могат да кандидатстват както самите студенти, така и техните родители. Всяка финансираща компания има собствени изисквания за това, каква е процедурата и как се урежда изплащането.
Вече бихте могли да получите спешни пари в рамките на няколко часа, а процесът по кандидатстване е бърз, лесен и изцяло онлайн. Необходимо е само да попълните своя email, сумата, която желаете и данните във формата за кандидатстване, която ще получите на email-a си. Така с един клик в imapari.bg заявката Ви достига до всички фирми, отпускащи бързи кредити. Студентските години са най-вълнуващите в живота на всеки човек. Ние се грижим те да бъдат такива и за Вас.

Average: 5 (1 vote)