Вие сте тук

Има ли „тъмно лице“ онлайн кредита?

Разбира се, че.... да. И ще кажем направо защо даваме този отговор. Лекотата, с която една компания може да започне да развива дейност, свързана с предлагането на заеми срещу лихва, изигра лоша шега на финансовия сектор.

лошите

Появата на компании със съмнителна репутация, които рекламират кредитирането като начин за бързо забогатяване няма как да не породи клиентско недоверие. „Нереално“ високите лихвени проценти и историите за насилствено вземане на вноските по изплащане отпратиха кредитите в сивата част на икономиката и в определен момент банките останаха единствения „остров“ на доверие.

Това доверие обаче е неразривно свързано с тежки процедури по кандидатстване, попълване на редица документи, изискването на гарант или гаранти правят достъпа до кредитите изключително затруднен за немалка част от кандидатите.

В един момент ние се оказваме в една много трудна ситуация и сме принудени да направим рисков избор – от една страна са банките с тромавите си процеси за кандидатстване и прекалено дългият период на отпускане на сумата, а от друга – кредитните дружества със своите подозрителни условия и разклатено реноме. Дилема? Съвсем не- пазарът сам регулира участниците и тяхното поведение. Лошите практики са вече в миналото и онлайн кредитирането се превърна в онова сериозно начинание, което трябваше да бъдат отначало.

Имат ли тъмна страна бързите кредити по Интернет? Само ако вярвате на слухове и конспирации. Реално те са финансов инструмент, който носи редица предимства като бързина на разглеждане и усвояване, гъвкави системи на погасяване и много други бонуси. Ако проучите внимателно няколко предложения, със сигурност ще придобиете сравнително пълна представа за стандартните параметри на онлайн кредитиране.

Не търсете информация от подозрително изглеждащи източници, доверявайте се на проверени имена. Всички те са в сайта Imapari.bg и Вие можете да бъдете сигурни: Вашата заявка ще достигне до коректни, реално действащи и сериозни компании. Тук няма никакви манипулации и скрити клаузи, нямате причина да се опасявате от размера на погасителните вноски.

Системата обработва всяка заявка и я разпраща до съответните финансови компании. Това е максимално прозрачна процедура и нейната ефикасност е без аналог на пазара. За да използвате най-добрите възможности, не пропускайте да кандидатствате на Imapari.bg.

Average: 5 (1 vote)