Вие сте тук

Още няколко мита за онлайн кредититането

Ако се замисляте дали да вземете бърз кредит, за да се справите с временни парични затруднения, то най-вероятно решението ви е правилно. Въпреки сравнително високите годишни лихвени проценти, в повечето случаи те са по-ниски от тези на кредитна карта например и таксите за просрочване по нея.

онлайн

Особено ако бързият кредит се взима за кратък период (например 3-6 месеца).
Съществуват различни митове, които често и погрешно се свързват с компаниите за бързо кредитиране. Ето и някои от тях.

Мит 1: Бързите кредити са с изключително високи лихви

Истината е, че трябва да сравните условията на различни компании и да изберете най-удовлетворяващите ви.

Лихвените проценти може да варират при различните компании. Предимството на imapari.bg е, че тук само с една заявка можете да кандидатствате към много фирми за кредит. Не е необходимо да се лутате из различни сайтове, ние ще се погрижим вашата заявка за кандидатстване да достигне до необходимия брой кредитиращи компании.

Мит 2: Бързите кредити обвързват клиентите за безкраен период от време

Истината е, че това зависи от самите вас. Обикновено преди да вземат заем кредитополучателите съзнават, че колкото по-отговорни са към ежемесечно погасяване на вноските, толкова по-малка ще бъде лихвата.
Около две трети от потребителите използват бърз кредит, за да покрият само неочаквани разходи. Голямата част от тях ги погасяват за 3 месеца.

Мит 3: Компаниите за бърз кредит се опитват да излъжат клиентите

Истината е, че има доста сериозни законови разпоредби, които защитават клиентите. Немислимо е те да бъдат подведени, тъй като всички условия по кредита, който получават, се описват в договор. Така клиентите са напълно наясно с таксите и вноските по кредита.
Немалко хора предпочитат за вземат бърз кредит заради удобството – бързо, лесно, онлайн само с една заявка. Без излишни документи.

В заключение – защо да не кандидатствате за бърз кредит ако това ще ви спести време и ще получите средства при временни финансови затруднения? Лесно е да намерите сигурна фирма за кредит, просто кандидатствайте чрез нашия сайт и заявката ви ще достигне до най-добрите компании в бранша.

Average: 5 (1 vote)