Вие сте тук

Въпроси и отговори

Наръчник на потребителя

Тук може да намерите отговори на най-често срещаните въпроси, да получите безплатно полезна информация и да ползвате настоящата секция като източник на важна информация за бърз кредит. Разбира се, ако не намирате отговор на Вашия въпрос, нужда или ситуация, моля не се колебайте да се свържете с нас за да изпратите запитване.

Детайлите относно условията ще получите от компанията, която Ви е одобрила за кредит и в случай, че сте съгласни да вземете заема. Според политиките на всяка компания може да получите условията по различен начин – онлайн, консултант или друг

За период от 24 часа може да се направи само една заявка, която да бъде активна. При пускане на повече от една заявка в този период, същата няма да бъде активна.

100% не, клиентът не заплаща такса към сайтът за това, че го ползва за да кандидатства към други компании, предлагащи такъв тип заеми.

Това решение е изцяло зависимо ото решението на фирмите и няма гаранция, че ще бъдете одобрен за кредит. Като цяло крайния отговор е базиран на предоставената от Вас информация. Когато тя е коректна може да сте сигурни, че ще получите точния отговор.

Като цяло има фирми, които приемат такъв вид доход, за да отпуснат бърз кредит. Разбира се, това зависи от самия договор, Вашето възнаграждение според него и друго фактори.

На практика има фирми, които изискват и такива, които не изискват. Всичко е много индивидуално според фирмата и също така според Вашето финансово положение.

Това е финансова услуга, специализирана в по-бързо и лесно отпускане на заем, като основно се изисква лична информация и данните от лична карта. Услугата може да бъде както за частни лица, така и за фирми.

Ако вече сте изпратили заявка за кредит, редакцията може да се направи след 24 часа и то ще бъде за друга апликация.

Целият процес обвързан с кандидатстване, процес и краен статус, включва уведомяваме по имейл с различни по вид съобщения. Поради тази причина се изисква тази верификация на електронната Ви поща.

Да, този вид нотификация е на две нива. На първото ще получите имейл от нас, че апликацията е одобрена от компания.

Да, сайтът е достъпен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Всеки път може да направите заявка и тя ще бъде разгледана от дадена компания през работни дни.

Всяка компания предлага специални оферти и промоции, но това коя може да се ползва и кои условия са удачни за вас, зависи от много фактори.

Сайтът ползва криптиране на данните, които се попълват и по този начин се прилага защита на информация ползвана както от банката, правителствени организации и други сайтовете изискващи лични данни.

На този етап това не е от предлаганите функции в този сайт, но скоро ще може да се възползвате от нея. След като веднъж е активна тази опция, ще може да я видите в самата форма на заявката, която се пуска онлайн.

Целта на сайта е да предостави възможност да се спести време, да се ползва централизирано място за кандидатстване и да има по-голяма възможност за одобрение, когато това е важно.

Това е цел да може дадена компания да вземе решение дали да Ви отпусне сумата, за която сте направили заявката. От една страна е нужно да се направи справка, от друга да получат информация, която е важна за взимането на крайно решение.

Този сайт предлага уникална функция, която дава възможност безплатно да се кандидатства към повече от една фирма, ако първата откаже да отпусне кредит на клиента.