Вие сте тук

Заем от приятел или бърз кредит

Внезапните разходи ни връхлитат без изобщо да сме подготвени за тях. Остава седмица до получаване на заплатата, а сметките ни за месеца вече чакат, за да бъдат платени. Това е само една от типичните ситуации, в които може да попаднем.

приятел

Да не говорим колко често изведнъж изниква нещо, което не сме предвидели, и незабавно ни трябват пари, с които има вероятност да не разполагаме в момента. Това, разбира се, са само примери. Истината е, че всичко е възможно да ни се случи, и едно е повече от сигурно- чувството е адски неприятно, когато трябва да имаш пари, а всъщност няма от къде да ги вземеш. Тревожността ни обзема и първата ни мисъл е да прибегнем към роднините или приятелите си.

Очаква ни неудобен разговор, който не знаем как да започнем и отлагаме дори, защото знаем, че ще обезпокоим близките си. Чувстваме се виновни и сякаш неспособни да се справяме със собствените си проблеми щом сме стигнали дотам, за да искаме парична помощ от тях. Естествено те ще ни измъкнат от финансовата ни безизходица. А ние ще се измъчваме с мисли като: „дали смятат, че съм безотговорен човек“, „сигурно страшно съм ги притеснил/а“, „търсят ме, за да видят как съм, или да си поискат парите обратно“. Познато, нали?

Сложете край на тези неловки моменти. Вече има бърз кредит, който би могъл да е Вашето решение. Избирайки го, си спестявате всичко гореспоменато и решавате финансовия си проблем, без да си създавате нов. Съществуват кредитни институции, от които можете да вземете бърз заем съвсем законно и удобно за самите Вас. Ясно е, че в този случай ще имате лихви и такси, които при роднините ги няма, но така имате възможност да погасите кредита си на малки вноски за по-дълъг период от време. Обикновено близките ни искат цялата сума директно до няколко месеца. Не пренебрегвайте варианта да получите микрокредит, понеже това е съвсем логична стъпка за този род ситуации.

Така запазвате най-ценното, а именно добрите отношения с вашите близки. Погасяването на кредит не е чак толкова неприятна ситуация, стига да сте достатъчно отговорни и дисциплинирани. А и като прибавим, че кандидатствайки от този сайт, Вие се представяте пред водещите кредитни компании в България, нещата стават съвсем сериозни и до желания заем има една крачка.

Average: 5 (1 vote)