Вие сте тук

Тези „страшни“ лихви...

Именно супервисоките лихви плашат и отказват хората да кандидатстват за кредит. Никой от нас не иска да изтегли 3000 лв., а да трябва да връща 9000, и това е повече от разбираемо.

лихви

Мнозина са тези, на които не им се налага да теглят кредит, за да осъществят своите планове. Повечето хора се нуждаят от допълнителна финансова подкрепа, която не се решават да потърсят от кредитните институции. И така, колебаейки се, мечтите им не се превръщат в реалност.

Истината е, че вече няма защо да се страхувате да се обвържете с погасяването на кредит. Ако сте внимателни и разумни, няма как да се събудите някоя сутрин, потънали в дългове. Финансовите дружества за бързи кредити жънат голям успех и увеличават броя на клиентите си с всеки изминал ден. Вероятно си мислите, че точно те ви изиграват със „страшните“ лихви, нали? Напротив. Това са абсолютно законови институции, които имат повече от ясни и прозрачни условия.

Няма да се сблъскате с неразбираема за вас терминология, а ще попаднете на лесносмилаеми и достъпно написани договори. Няма вариант, в който лихвеният процент да ви се увеличи тройно след време, и така да затънете в дългове до шия. Той е фиксиран и посочен съвсем точно. Избирайки правилната фирма за бърз кредит, знаете, че лихвите ви са и ще бъдат точно това, което сте подписали и очаквали.

Още повече, че сами избирате срока за погасяване и размера на вноските. На базата на тази информация разбирате каква е крайната сума, която дължите. Най-хубавото е, че всичко това можете да го направите сами за изключително кратко време. Взимането на бърз заем вече може да стане и изцяло по Интернет. Така на ваше разположение има онлайн калкулатор, с който за нула време изчислявате всичко по кредита, за който кандидатствате.

След което, просто сравнете вашите изчисления относно лихвите с информацията, която е поместена в договора. Ако забележите разминавания, поискайте да знаете защо се получава така. Вашите изчисления и тези на евентуалния ви бъдещ кредитор трябва да бъдат еднакви. Не получавате адекватно обяснение? Тогава не подписвайте нищо. Просто винаги бъдете предпазливи и дръжте на добрата информираност. „Страшните“ лихви няма да са ваш проблем, когато се спрете на сигурния и коректен кредитор.

Вариантите, които дава imapari.bg са всъщност потренциални възможности за кандидатстване за кредит пред най-реномираните компании. Нима Ви е нужно повече.

Average: 5 (1 vote)